Snel geleverd vakwerk op het moment dat u het nodig hebt

Glasbewassing en gevelreiniging,

een mooie uitstraling van binnen én buiten

Referentie:
Asia Express Food 

Glasbewassing en gevelreiniging
De buitenkant van uw pand geeft de eerste indruk aan een bezoeker van uw bedrijf. Van binnenuit geven ramen u een mooi helder uitzicht én daglicht. Belangrijk dus dat gevel en glas schoon blijft, zodat het van binnen én buiten een mooie afspiegeling geeft van uw bedrijf.
 
Glasbewassing
Onze gepassioneerde medewerkers gaan geen raam of hoogte uit de weg. Voor elke klus, om welke hoogte dan ook, hebben we de juiste materialen en kennis. Door te sproeien, borstelen en na te spoelen met gedemineraliseerd water, is het resultaat streeploos. Precies zoals u het van ons wenst.
 
Gevelreiniging
Een gevel krijgt veel te verduren. In weer en wind blijft hij staan, maar dit gaat u op een gegeven moment wel zien aan het uiterlijk. Viezigheid, algen of mossen komen langzamerhand opzetten. Clean Complex verwijdert deze verontreiniging en reinigt de gehele gevel. Zo ziet uw pand er stralend uit en kan de gevel er weer tegenaan!
 
Meer weten?
Welke werkzaamheden u met welke frequentie door ons wilt laten doen, bepaalt u helemaal zelf. Neem vooral eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Contact gegevens

Adresgegevens en bereikbaarheid

Reigerweg 11
8263 BB Kampen
Nederland

Tel: 06 49285361
E: info@cleancomplex.nl

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar tussen 8.00 en 20.00.

Fijn dat u contact met ons opneemt! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Zakelijk
Particulier
Welke schoonmaak is er nodig?
Met welke frequentie kunnen we u helpen?