Snel geleverd vakwerk op het moment dat u het nodig hebt

Over Clean Complex

Schoonmaakservice

Als bedrijf krijg je nooit een tweede kans voor de eerste indruk. Een schoon en representatief bedrijf is vaak een belangrijk onderdeel van die eerste indruk. Clean Complex zorgt dat u geen tweede kans nodig heeft!

Welkom bij Clean Complex

U wilt meer weten over het werk en de services van schoonmaakbedrijf Clean Complex  in Kampen? Hoe geloofwaardig is het als wij onszelf hier op de borst gaan kloppen? Liever hebben we dat u het vraagt aan een van onze klanten. Tien tegen één dat u een antwoord krijgt dat net zo duidelijk is als onze service. Wij kennen onze zakelijke klanten en weten dat zij tevreden zijn over ons werk. Helder toch? 

Over ons bedrijf en hoe wij werken, kunnen we urenlang enthousiast vertellen, maar tijd is geld. Daarom kort, een handvol  kernbegrippen die passen bij ons bedrijf; dynamisch team, altijd in beweging, innovatief, flexibel, meedenkend en klantgericht.

 Voorbeeld: Stel er is olie gemorst op uw nieuwe vloer en u krijgt morgen belangrijk zakelijk bezoek. Dan komen wij desnoods vanavond nog de olievlek verwijderen. Dat is typisch Clean Complex.

Wij werken slim samen met lokale en regionale ondernemers aan een optimale service en kwaliteit. Om dat te bereiken hebben we speciaal voor nieuwe klanten een werkwijze ontwikkeld waarmee we service op maat leveren.

Jasper Westerink, eigenaar van Clean Complex, voert de eerste gesprekken en vervolgens ook de eerste werkzaamheden zelf uit. Met deze kennis, gekoppelt aan zijn eigen ervaring, plaatst hij de volgende ronde de juiste werknemers op de juiste plaats.

Tijd nemen en luisteren naar onze klanten zien we bij Clean Complex ook als een belangrijk onderdeel van ons werk. Door te luisteren kunnen wij immers vernieuwen.

 Dus, heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten. Wij beantwoorden graag vragen en stellen opmerkingen en suggesties bijzonder op prijs. 

Geschiedenis van Clean Complex B.V.

Westerink Services
Ondernemerschap zit in de familie. In 2009 is pa Westerink een inspiratiebron om te starten met Westerink Services. In dit nieuwe bedrijf groeit de passie voor het realiseren van representatieve bedrijfsterreinen met in het bijzonder gevelreiniging en terreinonderhoud.

Bedrijfsadministratie en Bedrijfskunde
Ondernemerschap en kennis van financiën zijn de basis voor een onderneming. In 2010 start Jasper Westerink met de opleiding Bedrijfsadminstratie. Vier jaar en twee diploma's verder heeft hij ook de opleiding Bedrijfskunde afgerond. De combinatie van theoretische kennis combineert hij met het onderhoud van tuinen voor particulieren.

Begin 2014 stapt het bedrijf over naar de naam Clean Complex B.V. en neemt haar intrek aan het bedrijfspand Eckertstraat 21a in Kampen. De dagelijkse schoonmaak wordt als extra service toegevoegd aan de dienstverlening voor bedrijven, organisaties en instellingen. Vanaf dat moment vallen de verschillende puzzelstukjes op zijn plaats. Het klantenbestand van Clean Complex groeit gestaag en wel in een dusdanig tempo dat in 2018 een ruimer onderkomen aan de Reigerweg 11  in Kampen wordt betrokken. Van hieruit bedient Clean Complex met modern materieel en goed opgeleid personeel inmiddels een respectabel aantal bedrijven, instellingen en organisaties.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Contact gegevens

Adresgegevens en bereikbaarheid

Reigerweg 11
8263 BB Kampen
Nederland

Tel: 06 49285361
E: info@cleancomplex.nl

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar tussen 8.00 en 20.00.

Fijn dat u contact met ons opneemt! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Zakelijk
Particulier
Welke schoonmaak is er nodig?
Met welke frequentie kunnen we u helpen?